De verlichting app (applicatie) van Osram.

Apps voor verlichting komen hoe langer hoe meer in alle maten en gewichten voor. De laatste? Dat zal deze van OSRAM zijn. De ‘Light Finder’-app van Osram moet je in staat stellen lampen te vergelijken: LED-, halogeen, en andere energiebesparende lampen. Op die manier moet je in staat zijn een geschikte keuze te maken voor een lamp.

Opmerkelijk aan de app is het ‘Light Idea’. Hiermee kan je als het ware virtueel armaturen in je eigen woning bekijken. Je moet als gebruiker van de app een armatuur selecteren en vervolgens plaatsen in de foto van de kamer van je keuze. Ook buitenverlichting is hier een mogelijkheid!

Als gebruiker kan je de lampvoet, de vorm van de lamp en andere gegevens uitkiezen. Daarna verschijnen de meest passende lampen. Er worden steeds drie soorten licht-technologieën weergegeven: LED’s, halogeen en spaarlampen.

Hiermee moet je in staat zijn om de energiebesparing te vergelijken in verhouding tot de conventionele lampen. Een handige woordenlijst zal je wegwijs maken in de terminologie.

Door het gebruik van de “Lamp Finder”, zult u de juiste lamp vinden in slechts een paar eenvoudige stappen. Kies de lampvoet, de lampvorm, wattage en andere criteria welke u nodig denkt te hebben. De meest geschikte lampen op basis van uw eigen gekozen criteria verschijnt voor uw ogen.

 

Verlichting laten plaatsen?

Prijzen vergelijken loont! Ontvang hier gratis prijzen op maat van verschillende specialisten uit jouw buurt. ✓ Ontvang hier vrijblijvend offertes en vergelijk de prijzen.