Q8-tankstations besparen met LED lampen!

Misschien heeft u het al opgemerkt als klant van Q8, maar in Luxemburg en België heeft het bedrijf alle luifelverlichting voorzien van LED-lampen. De besparing voor de exploitanten loopt hiermee serieus op. We spreken over een totaal van 2.500 lampen die in een termijn van 2 maanden allemaal zijn vervangen door LED armaturen.

 

Kuwait Petroleum Energie Efficiëntie programma

De switch naar LED-verlichting kadert in het ‘Kuwait Petroleum Energie Efficiëntie programma’ waarin wordt gestreeft naar de optimalisatie van energieverbruik en de verlaging van CO2-uitstoot.

q8Alvorens deze definitieve stap te zetten, heeft Q8 dit uitgetest door de vervangen van de conventionele Halide lampen door energiezuinige LED luifelverlichting. De conclusie? Een energiebesparing van maar liefst 75%.

 

Uitgerust met bewegingssensoren.

Wanneer er beweging merkbaar is, zal de LED verlichting overgaan van een ‘gedimde stand’ naar vol vermogen. Na enkele minuten zonder beweging schakelt de lamp opnieuw terug op gedimde stand. Op die manier blijft de luifel goed verlicht en wordt er gezorgd voor een extra veiligheidsgevoel voor passanten, maar ook voor de exploitatie uitbaters!

Verlichting laten plaatsen?

Prijzen vergelijken loont! Ontvang hier gratis prijzen op maat van verschillende specialisten uit jouw buurt. ✓ Ontvang hier vrijblijvend offertes en vergelijk de prijzen.